Nieuws van KanaalPOP 2017

Kaartverkoop en entree betalen

De verkoop van de passe-partouts is gestopt! Je kunt alleen nog losse kaarten halen voor vrijdag en zaterdag. Maar let op! Dit kan tot en met donderdag 14 september. Vanaf 15 september is het alleen mogelijk om tot 00:00 uur entree te betalen. Dit kost €10,- per avond. Uiteraard geldt hierbij wel; vol is vol! Kom dus op tijd!

Nieuwe muntjes!

Zoals jullie ongetwijfeld weten is dit jaar Stichting KanaalPOP opgericht. KanaalPOP zelf bestaat al bijna 10 jaar, maar onze Stichting is nieuw. Voorheen werd KanaalPOP georganiseerd door werknemers van Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn, in samenwerking met vele vrijwilligers. Een deel van deze vrijwilligers heeft het stokje overgenomen van SWgZ en is Stichting KanaalPOP begonnen. Dit betekent dat wij, ondanks dat we het concept en de huisstijl van KanaalPOP overgenomen hebben, opnieuw moeten beginnen. Dit houdt dan ook in dat wij nieuwe muntjes hebben en dat de munten van vorig jaar helaas niet meer in te leveren zijn. Gelukkig hebben we aan het concept niets verandert en kun jij, net als voorgaande jaren genieten van twee dagen KanaalPOP! Mocht je nog vragen hebben over dit bericht, dan kun je die via het contactformulier stellen.

Droog staan tijdens KanaalPOP

De weersverwachtingen voor het KanaalPOP weekend zijn helaas erg wisselvallig. Met vorig jaar nog in ons achterhoofd hebben we besloten minstens de helft van het veld overdekt te maken! Dit doen we door middel van een overkapping die ongeveer de helft van het veld beslaat. KanaalPOP blijft een outdoorfestival en daarom hebben we gekozen voor deze overkapping in plaats van een tent. Mocht je dus nog twijfelen in verband met de dreigende buien; dat hoeft niet meer! Maar heb je toevallig nog connecties met de weergoden, dan mag je ze van ons wel verzoeken om goed weer hoor…
Nog één tip; kleed je warm aan en dans voldoende!

Stichting KanaalPOP is een feit!

Het is alweer 10 jaar geleden dat het succesverhaal van KanaalPOP begon. Een feestelijke dag in de week na de zomervakantie waar, langs het Van Starkenborghkanaal in Zuidhorn, lokale bandjes en artiesten op een groot podium hun kunsten kwamen vertonen. Inmiddels is KanaalPOP niet meer weg te denken uit Zuidhorn en is het uitgegroeid tot een volwaardig meerdaags festival, waar jaarlijks duizenden bezoekers op af komen. 

KanaalPOP werd bedacht door één van de jongerenwerkers van Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn. Deze stichting was dan ook jarenlang de stille, maar dragende kracht achter het festival. Omdat het organiseren van een festival als KanaalPOP niet tot de hoofdtaken van SWgZ behoort, deed deze stichting in 2015 een oproep aan de inwoners van Zuidhorn met het verzoek om de organisatie van hen over te nemen. Uiteraard met de hulp van SWgZ, maar met de bedoeling binnen 3 jaar als zelfstandig organisatie verder te gaan. Een tiental (oud- ) inwoners van Zuidhorn sloegen de handen ineen en in korte tijd werd een nieuwe organisatie samengesteld. Binnen 3 maanden zetten zij, met de hulp van vele tientallen vrijwilligers en ondernemers uit Zuidhorn en omgeving, een knallende 8e editie neer. Maar ook KanaalPOP 2016 was een doorslaand succes.

Nu, in 2017, staan we aan de vooravond van KanaalPOP de 10e editie. Een jubileumeditie. En een mooi moment om op eigen benen verder te gaan. SWgZ heeft de organisatie in de afgelopen twee jaar waar zij kon ondersteund en gecoacht en heeft er het volste vertrouwen in dat de organisatie alleen verder kan. Om dit te kunnen bewerkstelligen is Stichting KanaalPOP opgericht. Dat KanaalPOP nog altijd een warm hart wordt toegedragen in Zuidhorn en omgeving blijkt uit het feit dat Notaris Smid uit Zuidhorn vanaf dag één betrokken is geweest bij dit proces en een belangrijke rol heeft gespeeld in de oprichting van Stichting KanaalPOP. 

Contactformulier KanaalPOP

Fill out my online form.

 

Tickets

De voorverkoop van de passe-partouts is gestopt! Je kunt nog wel losse kaarten halen voor vrijdag en/of zaterdag. Deze kosten €7,50 per stuk en dit kan nog tot en met donderdag 14 september. Hierna kun je alleen nog entree betalen aan de deur. Dit kost €10,- per avond. Let op! Na 00:00 uur is het niet meer mogelijk entree te betalen en volle bak = pech hebben. Koop dus nog snel een kaartje via onderstaande adressen!

Je haalt je kaartjes in de voorverkoop bij de volgende adressen;

 • Onze hoofdsponsor Pearle Opticiens Zuidhorn
  Overtuinen 6, 9801 BR Zuidhorn
 • Kamphuis AGF Noordhorn
  Verlengde Oosterweg 31, 9804 RD Noordhorn
 • Groente en Fruithal Aduard
  Burgemeester Seinenstraat 29, 9831 PT Aduard
 • Drukkerij en Boekhandel Hoekstra Grijpskerk
  Herestraat 41, 9843 AJ Grijpskerk

FOTO: Marjan Naaijer

Sponsoren

KanaalPOP wordt ook dit jaar weer ondersteund door een groot aantal sponsoren en vrienden. Zonder onderstaande toppers zou KanaalPOP niet al 10 jaar kunnen bestaan!

HOOFDSPONSOR

Pearl Opticiens Zuidhorn

Lanyard / Topsponsor

dijkstra makelaardij

Website sponsor

dijkstra makelaardij

Ambassadeurs

Stersponsoren

Vrienden van KanaalPOP

Contact
KanaalPOP Festival Zuidhorn

Stichting KanaalPop
Toe Nansumpad 10
9801NA Zuidhorn

info@kanaalpop.nl

Voor persaanmeldingen, of meer informatie met betrekking tot PR en communicatie, mag je mailen naar communicatie@kanaalpop.nl

Voorverkoop tickets Kanaalpop 2017

Voorverkoop tickets Kanaalpop 2017
Pearl Opticiens Zuidhorn
Overtuinen 6, 9801 BR Zuidhorn
0594 729 039